RAWATAN & PENJAGAAN RAMBUT

NEVER GIVE UP HAIR CARE

Formula yang dicipta khas bagi rawatan masalah rambut gugur, rambut yang botak atau rambut yang rosak kerana bahan kimia daripada rawatan 'mewarna' dan 'mengerintingkan' rambut. 4 asid amino yang digunakan dalam setiap produk dapat memastikan sel-sel rambut baru tumbuh semula, rambut menjadi lebih kuat, malahan tekstur lebih halus, lembut dan beralun semula, menghilangkan masalah kulit kepala berkelemumur juga. 

Never Give Up Hair Care didatangi dengan 3 langkah penjagaan iaitu:
1. Shampoo
2. Hair Mask (sebagai pelembap)
3. Hair Serum

NEVER GIVE UP HAIR CARE SHAMPOO
Never Give Up Hair Shampoo adalah langkah pertama bagi penggunaan rawatan "hair loss". Ia bukan sekadar shampoo biasa, ia merupakan alternatif perubatan yang mengandungi konsentrasi asid amino yang tinggi dalam memperbaiki otot rambut, menyelesaikan masalah kelemumur, rambut yang mudah gugur dan lain-lain lagi.

Shampoo ini dapat memberikan sel-sel rambut bernafas dengan sempurna di mana menjadikan sel anak-anak rambut aktif tumbuh semula serta rambut menjadi lebih lembut, beralun dan lebat.

Bahan Utama Shampoo
Glyserin, Hydrolsed Soy Protein, Rosemary Extract, Glycoproteins, Glutamic Acid, Valine & Threonine

NEVER GIVE UP HAIR CARE MASK
Hair Mask merupakan langkah ke-2 sebagai agen pelembut yag di formulakan dalam bentuk masker bagi mendapatkan kesan kebaikan maximum untuk si pemakai.

Selain bagi rawatan rambut gugur, hair mask sangat bagus digunakan bagi mengatasi masalah kulit kepala yang gatal, kelemumur dan yang sering menghadapi masalah pening kepala atau migrain kerana masker ini amat sejuk. Ia dapat melegakan urat saraf kepala anda.

Hair Mask dapat membantu memperbaiki struktur rambut yang rosak akibat daripada kerosakan kimia seperti mewarnakan rambut, mengerinting (permed), meluruskan rambut (rebonding) agar rambut sihat semulajadi iaitu lebih lembut dan bersinar serta memudahkan rambut disikat.

Bahan Utama Hair Mask
Hydrolsed Soy Protein, Glycoproteins, Glutamic Acid, Valine, Threonine, Menthol, Stearyl

NEVER GIVE UP HAIR CARE SERUM
Serum rambut yang penuh khasiat ini dapat membantu merawat dari akar umbi rambut sehingga hujung rambut. Serum ini juga dapat menguatkan struktur rambut, memberi nutrisi agar anak-anak rambut (sel baru) aktif akan tumbuh semula dengan 5x ganda. Ia sangat bagus bagi membantu rambut yang rapuh.

Bahan Utama Serum
Glycoproteins, Glutamic Acid, Valine, Threonine, Hydrolsed Soy Protein, Gingko Biloba Extract, Vitamin B5 (Panthenol), Vitamin E, Rosemary Extract & Lemon
 KLIK SINI UNTUK LIHAT TESTIMONIImage result for tempah sekarangNo comments:

Post a Comment