RAWATAN & PENJAGAAN KULIT

SET PERCUBAAN PEMBAIKPULIHAN DAN PENCERAHANSet Percubaan ini didatangkan dengan 2 set berbeza iaitu;

Set Percubaan PEMBAIKPULIHAN
(Kulit Berminyak/Berjerawat/Berparut/Sensitif/Gabungan yang berminyak/Mangsa produk       
pengelupasan atau pernah megguna produk Hydrokuinon dan merkuri)

Item yang terdapat dalam Set Percubaan PEMBAIKPULIHAN
1. Calming Cleanser Milk 25ml
2. Calming Cleanser Rose 25ml
3. Essence Sebum Gel 10ml
4. SPF50 Acne & Sensitive Skin 10ml
5. Tea Tree Gel 20ml
6. Purifying Serum 4ml

Set Percubaan PENCERAHAN
(Kulit Biasa/Kering & Matang/Berjeragat/Tona kulit tidak sekata/Gabungan yang kering - T-zone berminyak)

Item yang terdapat dalam Set Percubaan PENCERAHAN
1. Calming Cleanser Milk 25ml
2. Firming Cleanser 25ml
3. I-Moisturizer 10ml
4. SPF50 10ml
5. Stem Cell Sleeping Gel 10ml
6. Lightening Serum 4ml


CALMING CLEANSER MILK


Calming Cleanser Milk ialah pembersih susu semulajadi dengan gred tertinggi berasaskan akar manis dan ekstrak Ginkgo Biloba. Calming Cleanser Milk dapat membantu meredakan wajah dan memberishkan wajah dari debu dan kekotoran tanpa memberi kesan kepada tahap kelembutan kulit. 

Calming Cleanser Milk juga boleh digunakan untuk membersih mekap. Ia sesuai untuk semua jenis kulit terutama jenis yang sensitif, berjerawat, normal dan yang mengalami masalah eczema.

Kelebihan Utama Calming Cleanser Milk;
1. mempercepatkan penghasilan sel baru
2. meredakan dan menguatkan sistem pertahanan kulit
3. mengecutkan eczema, psoriasis dan masalah penyakit kurap.
4. pencuci solekan yang lembut.

Bahan-bahan
Purified Water, Paraffinium Liquidium, Polysorbate 20, Stearic Acid, Propylene Glycol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Glycol Stearate, Ethoxydiglycol, Stearyl Alcohol, White Lily Extract, Freesia Extract, Fragipany (Plumeria Rubra) Extract, Iodopropynyl Butylcarbamate, Diazolidinyl Urea, Hydroxypropyl Methylcellulose, Licorice Extract, Ginkko Biloba Extract, Chamomile Extract, Fragrance, Carbomer, Triethanolamine, Wild Raspberry Extract.


FIRMING CLEANSER


Firming Cleanser ialah pembersih muka yang berasaskan alam semulajadi dengan gred pudina tertinggi, Rosemary, bunga Camomile dan ekstrak kayu sugi.

Firming Cleanser dapat membantu memberishkan kekotoran pada kulit dan membuatkan kulit terasa lebih segar dan cerah. Pembersih muka tanpa buih dan bebas dari bahan Sodium Laureth Sulfat (SLS).

Kelebihan Utama Firming Cleanser;
1. mencuci dan  menganjalkan kulit tanpa menarik kelembapan
2. kulit semakin sihat
3. kulit akan teras segar dan sejuk

Bahan-bahan;
Purified Water, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, PEG 150 Distearate, Cocamide DEA, Polysorbate 20, Glycerin, Lactic Acid, Chamomile Extract, Imidazolidinyl Urea, Sodium EDTA, Salicylic Acid, Licorice Extract, Rosemary Extract, Peppermint Oil (Menthe Piperita), White Lily Extract, Freesia Extract, Fragipany (Plumeria Rubra) Extract


CALMING CLEANSER ROSE


Calming Cleanser Rose pula merupakan pembersih muka yang dicipta khas untuk meredakan kulit yang nipis dan bermasalah. 

Dengan kombinasi pati bunga Rose, Geranium dan bunga Chamomile ia akan memperkuatkan dan membina semula lapisan kulit yang nipis.

Calming Cleanser Rose juga dapat melancarkan peredaran darah agar kulit menjadi sihat. Pembersih muka ini adalah pembersih muka tanpa buih dan bebas Sodium Laureth Sulfate (SLS).

Kelebihan Utama Calming Cleanser Rose
1. mencuci dan menstabilkan kelenjar minyak yang aktif
2. membina lapisan kulit baru
3. rawatan alternatif kepada resdung

Bahan-bahan
Purified Water, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, PEG 150 Distearale, Propylene Glycol, Cocamide DEA, Polysorbate 20, Glyserin, Lactic Acid, Chamomile Extract, Imidazolidinyl Urea, Sodium EDTA, Salicylic Acid, Rosemary Extract, Geranium Essential Oil, Rose Extract, White Lily Extract, Freesia Extract, Frangipany (Plumeria Rubra) Extract


ROSE WATER TONER


Rose Water Toner adalah produk terbaru dari Zarraz Paramedical. Ia adalah multipurpose toner. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit yang hypersensitif.

Rose Water Toner ini mempunyai anti-radang, antiseptik semulajadi dan mempunyai ciri-ciri anti-bakteria yang boleh membantu mengurangkan kemerahan kulit, menghilangkan jerawat, dermatitis dan ekzema. Ia memberi kelegaan dan penyejukan kepada kulit wajah.

Rose Water Toner ini dapat melembapkan wajah yang bermasalah seperti berminyak dan sensitif serta memperbaiki tekstur kulit. Toner ini juga berfungsi mengurangkan dan mencegah kelesuan mata.

Bahan-bahan
Aqua, Rose Water, Aloe Vera Extract, Seaweed (Fucus Vesiculosus) Extract, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Imidazolidinyl Urea, Witch Hazel Extract


REFRESHING HYDRATING LOTION


Refreshing Hydrating Lotion merupakan losyen unik yang kompleks, mengandungi 10 jenis ekstraks tumbuhan untuk memberkan ketenangan pada kulit, membantu menyegarkan kulit yang lesu dan menambahkan kelembapan pada kulit.

Refreshing Hydrating Lotion ini juga dapat membantu menutup liang roma, mencegah kedutan dan membuatkan kulit terasa segar. Ini adalah formulasi yang sangat baik untuk semua jenis kulit.

Kelebihan Utama Refreshing Hydrating Lotion;
1. mengandungi Asid Amino dan Niacin untuk kesuburan kulit agar sentiasa kelihatan segar
2. anti-bakteria dan anti-oksidan

Bahan-bahan;
Purified Water, Aloe Vera Extract, Witch Hazel, Chamomile Extract, Glycerin, Vitamin B3, Gingko Biloba Extract, Rosemary Extract, Cinnamon Extract, White Lily Extract, Freesia Extract, Frangipany (Plumeria Rubra) Extract, Imidazolidinyl Urea, Parfum


ESSENCE SEBUM GEL


Formula Phyto bio-kejuruteraan gel yang sesuai untuk semua jenis kulit yang dapat mengurangkan bintik hitam dan jerawat pada bahagian kulit yang terjejas tanpa kesan yang menyakitkan.

Penyelenggaraan gel harian ini juga dapat mengawal rembesan minyak, menutup liang roma, memberi perubahan jelas juga menghasilkan kulit yang licin serta memberikan hasil yang ketara di dalam 10 hari pemakaian.

Kelebihan Utama Essence Sebum Gel;
1. rawatan resdung secara moden
2. mengawal dan menghilangkan bintik hitam dan putih secara   semulajadi tanpa perlu memicit.
3. menyembuhkan kulit bermasalah kesan dari bahan kimia dan   jerawat

Bahan-bahan;
Purified Water, Aloe Vera, Witch Hazel, Ethanol, Chamomile Extract, Ethoxydiglycol, Vitamin B3, Hydrolysed Soy Protein, Carbomer, White Lily Extract, Freesia Extract, Frangipany (Plumeria Rubra) Extract, Wild Raspberry Extract, Wild Pansy Extract, Iodopropynyl Butylcarbamate, Diazolidinyl Urea, ParfumI-MOISTURIZER


Dengan gred Enzymene Q10 dan minyak Roseship, I-Moisturizer dapat memberikan kelembutan kepada kulit. I-Moisturizer ini juga dapat mengurangkan garis-garis halus dan mencerahkan kulit serta menjadikan kulit lebih muda.

Kelebihan Utama I-Moisturizer;
1. membina dan menghasilkan sel baru Q10 pada kulit
2. memperbaiki kulit kering yang rosak
3. jaminan kulit terpelihara lembap dan muda

Bahan-bahan;
Purified Water, Glycerin, Cyclomethicone, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Vitamin A Palmitate, Hydrolysed Soy Protein, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitamin E, Acetate, Soluble Collagen, Vitamin B5, Ceteareth-20, Licorice Extract, Fragrance, Iodopropynyl Butylcarbamate, Diazolidinyl Urea, CoEnzyme Q10, Rosehip Oil, White Lily Extract, Freesia Extract, Frangipany (Plumeria Rubra) Extract


STEM CELL SLEEPING GEL


Stem Cell Sleeping Gel adalah sejenis gel yang dibuat khas untuk semua jenis kulit. Ia merupakan rawatan krim intensif yang digunakan pada waktu malam untuk membantu menyeimbangkan semula tahap pH, melegakan, melembutkan, mencerahkan dan menyihatkan kulit.

Stem Cell Sleeping Gel juga boleh digunakan di kawasan mata untuk mendapatkan peredaran darah yang lebih baik.

Kelebihan Utama Stem Cell Sleeping Gel;
1. Fungsi 5M : menghaluskan, mengebukan, menganjalkan,   mencerahkan, menegangkan
2. kulit sentiasa nampak segar selepas bangun tidur

Bahan-bahan;
Purified Water, Glycerin, Witch Hazel, Aloe Vera Extract, Chamomile Extract, Cucumber Extract, Hydrolysed Soy Protein, Soluble Collagen, Sodium Hyaluronate, Vitamin E Ecetate, Malus Domestica (Apple Stem Cell), Iodopropynyl Butylcarbomate, Diazolidinyl Urea, White Lily Extract, Frangipany (Plumeria Rubra) Extract


STEM CELL SERUM


Stem Cell Serum adalah sejenis serum yang dapat menjana semua kerosakkan kulit, kolagen dan elastin di mana ia dapat mengurangkan kedutan dan garis halus supaya menjadi lebih lembut, muda dan sekata.

Kelebihan Utama Stem Cell Serum;
1. meningkatkan 1600% protein kepada kolagen yang telah hilang dengan sekali pemakaian
2. mengurangkan kedutan dan kulit sentiasa nampak segar dan    tegang

Bahan-bahan;
Cyclomethicone, Dimethicone, c30-45 Alky Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Sodium Hyaluronate, Vitamin E Acetate, hydrolysed Collagen, Malus Domestica (Aplle Stem Cell), White Lily Extract, Frangipany (Plumeria Rubra) Extract.


SUN PROTECTION SPF50 ACNE & SENSITIVE SKIN


SPF50 Acne & Sensitive Skin adalah khas untuk kulit berminyak, jerawat, sensitif dan mangsa penggunaan produk bahan kimia.

Disamping dapat memberi perlindungan selama 500 minit daripada cahaya matahari, SPF50 Acne & Sensitive Skin juga dapat membantu menstabilkan minyak muka, lalu dapat mengecutkan jerawat, menghilangkan parut dan ianya mudah resap dan tidak membuatkan kulit terasa berminyak apabila memakainya.

SPF50 Acne & Sensitive Skin ini juga dapat memulihkan kulit yang kemerahan, kulit sensitif dan penyakit kulit seperti eczema dan psiorisis.

Kelebihan Utama SPF50 Acne & Sensitive Skin
1. membunuh sel penyakit eczema, psoriasis dan sel kanser
2. memperkuatkan struktur kulit bagi kulit sensitif dan mangsa produk kimia

Bahan-bahan;
Purified Water, Paraffinium Liquidium 20, Stearic Acid, Propylene Glycol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Glycol Stearate, Ethoxydiglycol, Stearyl Alcohol, White Lily Extract, Freesia Extract, Frangipany (Plumeria Rubra) Extract, Lodopropynyl Butylcarbonate, Diazolidinyl Urea, Hydroxypropyl Methylcellulose, Licorice Extract, Gingko Biloba Extract, Chamomile Extract, Fragrance, Carbomer, Triethanolamine, Wild Raspberry Extract


SUN PROTECTION SPF50


Sun Protection SPF50 ini pula khas untuk kulit normal, kering, matang dan kombinasi. Ia sebagai agen perlindungan UV yang berkesan melindungi kulit 500 minit di bawah cahaya matahari.

SPF50 ini mengandungi 3 gabungan khasiat, vitamin E, bunga matahari, minyak jojoba dan juga sebagai anti-oksida.

Khasiat yang terdapat dalam raspberry yang mempunyai Anthocynins membuatkan usia lebih muda 4 tahun dan juga anti-kanser.

Kelebihan Utama SPF50
1. medium anti-oksida terbaik
2. melindungi kulit daripada UVA dan UVB selama 500 minit
3. rawatan mata, jeragat dan parut
4. jaminan kulit kelihatan muda 4 tahun dari sebelum

Bahan-bahan;
Purified Water, Cyclomethicone, Titanium Dioxide, Ethylhexyl Methaxycinnamate, C30-45 Alky Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, PEG/PPG-20/15 Dimethicone, Hydrolysed  Soy Protein, Sunflower Seed Oil, Jojoba oil, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hexyl laurate, Sodium Chloride, Vitamin E Acetate, Sorbitan Olivate, Panthenol, White Lily Extract, Freesia Extract, Frangipany (Plumeria Rubra) Extract, Wild Raspberry Extract, Iodopropynyl Butylcarbamate, Diazolidinyl Urea, Parfum


KLIK SINI UNTUK LIHAT TESTIMONIImage result for tempah sekarangNo comments:

Post a Comment