PENJAGAAN BIBIR

LIP MAGIC WITH COLLAGEN & PHYSTROGENEKembalikan keceriaan bibir anda dengan pemakaian Lip Magic Zarraz. Lip Magic yang pertama di Malaysia yang menggabungkan keunikan Marine Collagen bersama Hormon Phystrogene. 

Dengan 11 bahan utama, Lip Magic ini dapat menstabilkan hormon pada tempat sapuan. Kelainan warna gincu nagi setiap individu berbeza kerana mengikut darah dan warna kulit seseorang. Boleh juga dijadikan sebagai pemerah pipi dan disapu pada kawasan yang ingin di'pink'kan.

Bahan-bahan utama:
Oleo Europaeau (Olive) fruit oil, Helianthus Annus (Sunflower) seed oil, Jojoba ester (jojoba oil), cocos nucifera (coconut oil), tocopheral (Vitamin E), BHT, Aloe Rarbadensis Leaf Extract, Poliysobutene, Microcrystalime Wax, Syenthetic Condelilla Wax, Isoeicosane, petrolatum, propolis extract, Collagen, Phystrogene, flavor strawberry.

Pakailah Lip Magic ini jika anda mempunyai masalah bibir seperti berikut:
1. Bibir gelap, hitam
2. Alah dengan gincu yang ada bahan kimia.
3. Bibir cepat kering, merekah dan luka
4. Bibir berkedut dan tidak bermaya

Gunakan Lip Magic sebelum anda memakai gincu agar bibir anda sentiasa lembap dan terpelihara supaya bahan kimia tidak dapat meresap ke dalam kulit. Kawasan bibir juga harus diawet muda!
KLIK SINI UNTUK LIHAT TESTIMONIImage result for tempah sekarang


No comments:

Post a Comment