Monday, 9 June 2014

SET RAWATAN ZARRAZ PARAMEDICAL KINI BERWAJAH BARU


Firming Cleanser (120ml) RM80Pembersih muka semulajadi dengan gred pudina tertinggi, Rosemary, bunga Camomile dan ekstrak kayu sugi. Membantu membersihkan kekotoran pada kulit dan membuatkan kulit terasa lebih segar dan cerah. Tanpa buih dan bebas dari bahan sodium laureth sulfate.
Kelebihan utama produk :

Mencuci dan menganjalkan kulit tanpa menarik kelembapan.
Kulit semakin sihat. Kulit akan terasa segar dan sejuk. 


Calming Cleansing Milk (120ml) RM90


Sebuah pembersih muka semulajadi dengan gred tertinggi berasaskan akar manis dan ekstrak gingko biloba. Membantu membersihkan wajah dari debu dan kotoran tanpa memberi kesan terhadap kelembutan kulit.
Boleh digunakan untuk membersih mekap. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit yang sensitif dan yang mengalami masalah eczema.
Kelebihan utama produk :

Meredakan dan menguatkan sistem pertahanan kulit.
Mengecutkan eczema,psoriasis dan masalah penyakit kurap.


Refreshing Hydrating Lotion (120ml) RM80Merupakan losyen unik yang kompleks, mengandungi 10 jenis ekstrak tumbuhan untukmemberikan ketenangan pada kulit, membantu menyegarkan kulit yang lesu dan menambah kelembapan pada kulit. 
Juga menutup liang roma, mencegah kedutan dan membuat kulit terasa segar. Ini adalah formulasi yang sangat baik untuk semua jenis kulit.
Kelebihan utama produk :

Mengandungi asid amino dan niacin untuk kesuburan kulit agar sentiasa kelihatan segar.


Sun Protection50 (30ml) RM90


Mengandungi 3 gabungan khasiat, vitamin E, bunga matahari dan jojoba sebagai anti-oksida. Mengandungi khasiat nutrisi di dalam raspberry yang mempunyai Anthocyanins membuatkan usia lebih Agen perlindungan UV yang berkesan melindungi kulit 500 minit di bawah cahaya matahari. muda 4 tahun juga anti-kanser.
Kelebihan utama produk :

Medium anti-oksidan terbaik.
Melindungi kulit anda daripada UVA & UVB selamat 500 minit.
Membunuh sel penyakit eczema, psoriasis dan sel kanser.


Sun Protection 50 Acne & Sensitive Skin 

(30ml) RM90Dengan 3 campuran minyak iaitu Jojoba Oil, Olive Oil dan Vitamin Oil, ia dapat melindungi kulit daripada cahaya ungu matahari (UVB), persekitaran yang tidak sihat atau elemen yang boleh menyebabkan sel menjadi rosak.

Dengan adanya Extract Kayu Manis, kulit dapat memberhentikan bakteria daripada membiak, ia dapat mengurangkan rembesan minyak (sebum) di muka serta membuatkan jerawat menjadi kecut. Ini kerana kayu manis merupakan elemen perubatan tradisional yang dapat melepaskan komponen kimia iaitu (Arachidonic Acid) daripada sel kulit menyebabkan kurangnya inflamasi berlaku.

Vitamin B5 merupakan supplement yang baik untuk mengekalkan kesihatan kulit. Ia dapat merawat jerawat, kulit sensitive, mengimbangkan Ph level kulit dan kulit akan menjadi lebih baik. Ia merupakan water-soluble vitamin, bermaksud vitamin B5 cepat meresap ke dalam kulit lalu ia dapat membaiki tisu-tisu yang telah rosak.

Bahan Utama
Cinnanomum Zeylanicum (Kayu Manis)
Vitamin B5
Rasberry Fruit
Witch Hazel
Soy Protein
Freesia
Fragipany Plumeria
Jojoba Oil


Essence Sebum Gel (30ml) RM80


Formula Phyto bio-kejuruteraan gel yang sesuai untuk semua jenis kulit yang dapatmengurangkan bintik hitam, dan jerawat pada bahagian kulit yang terjejas tanpa kesan yang menyakitkan. Penyelenggaraan gel harian ini juga mengurangkan rembesan minyak, menutup liang roma, memberi perubahan jelas juga menghasilkan kulit yang licin serta memberikan hasil yang ketara di dalam 10 hari pemakaian.
Kelebihan utama produk :

Mengawal & menghilangkan bintik hitam dan putih secara semulajadi tanpa perlu memicit
Menyembuhkan kulit bermasalah kesan dari bahan kimia dan jerawat


Stem Cell Serum (30ml) RM95


Sebuah serum yang dapat menjana kerosakan kulit, kolagen dan elastin di mana ia dapat mengurangkan kedutan dan garis halus supaya menjadi lebih lembut, muda dan sekata.
Kelebihan utama produk :

Meningkatkan 1600% protein kepada kolagen yang telah hilang dengan sekali pemakaian.I-Moisturizer (30ml) RM80


Dengan gred EnzymeQ10 dan minyak Rosehip, ia dapat memberikan kelembapan pada kulit. Dapat mengurangkan garis-garis halus dan mencerahkan kulit serta menjadikan kulit anda lebih muda.
Kelebihan utama produk :

Membina dan menghasilkan sel baru Q10 pada kulit.
Memperbaiki kulit kering yang rosak.


Stem Cell Sleeping Gel (30ml) RM80


Sebuah gel yang dibuat khusus untuk semua jenis kulit. Rawatan krim insentif yang digunakan pada waktu malam membantu menyeimbangkan semula tahap PH, melegakan, melembutkan, mencerahkan, dan menyihatkan kulit. Juga boleh digunakan di kawasan mata untuk mendapatkan edaran yang lebih baik.

Kelebihan utama produk :
Fungsi 5M: Menghaluskan, menggebukan, menganjalkan, mencerahkan dan menegangkan.
Kulit sentiasa nampak segar selepas bangun tidur.

JOM jaga kesihatan & Kecantikan -->

Best Regards 
Zarraz Beauty Consultant

hotline : 017-3335737 (SMS/Whatsapp/WeChat)
Call : 011-12435761 ( Puan Azura )
☛ blog : www.zarrazparamedical.net
☛ website : www.zarrazparamedical.org/v2
No comments:

Post a Comment