Tuesday, 19 March 2013

Punca Dan Merawat Liang Roma Terbuka Dengan Set Rawatan Zarraz Paramedical


Merawat Pori –Pori  TerbukaTipulah, tiada siapa yang mahu mencantikkan wajah mereka masing-masing.
Masalah liang roma yang terbuka turut menjadikan muka menjadi kusam.
 Menurut kajian, lebih daripada 300,000 pori-pori berada pada wajah manusia. Saiznya adalah dua kali ganda bagi mereka yang berusia 25 hingga 50 tahun.
 "Terdapat beberapa sebab mengapa ramai wanita dan lelaki mengalami masalah pori terbuka, antaranya faktor usia,cahaya matahari, radikal bebas dan juga sinar UVA dan UVB. "
 Kulit memerlukan keseimbangan sempurna, penghasilan sebum berlebihan boleh mengakibatkan pori-pori tersumbat manakala kekurangan sebum menyebabkan kulit kering dan tidak bermaya.
Untuk memiliki kulit yang cantik kita haruslah menjaga kulit supaya kulit bersih terlebih dahulu. Adakah ANDA memiliki liang roma yang terbuka?
 Maksudnya pori-pori wajah kelihatan macam lubang-lubang besar…
Apakah rahsia untuk mengecilkan liang pori ini dan menyelesaikan masalah pori?

4 Kaedah Rawatan Terbaik Dari Zarraz Paramedical


1)Renewal Mask :

Harus digunakan terlebih dahulu sebelum menggunakan set lengkap untuk mengeluarkan bahan-bahan kimia yang ada dalam wajah yang tidak boleh dilihat melalui mata kasar.
Dapat seimbangkan semula tahap pH kulit. 
Mengawal minyak, mengurangkan masalah jerawat , menganjalkan kulit, membersihkan pori-pori , Juga baik untuk kulit sensitif serta membantu untuk membaikpulih dan membina sel baru untuk kulit.

2) Calming Cleansing Milk : 

Sebuah pembersih muka semulajadi dengan gred tertinggi berasaskan akar manis dan ekstrak gingko biloba. Membantu membersihkan wajah dari debu dan kotoran tanpa memberi kesan terhadap kelembutan kulit. Boleh digunakan untuk membersih mekap. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit yang sensitif dan yang mengalami masalah eczema.

Kelebihan utama produk :
 Meredakan dan menguatkan sistem pertahanan kulit.
Mengecutkan eczema,psoriasis dan masalah penyakit kurap.
Pencuci solekan yang lembut.
3) Firming Cleanser
Pembersih tanpa buih yang tidak mengandungi SLS (sodium laureth sulfate) atau sebarang bahan kimia yang mampu memberikan kesegaran kulit serta terasa lebih segar dan cerah  semulajadi dengan gred pudina tertinggi, Rosemary, bunga Camomile dan ekstrak kayu sugi. Anda perlu mencubanya untuk merasakan bukti yang sebenar.
Kelebihan utama produk :
Mencuci dan menganjalkan kulit tanpa menarik kelembapan.
Kulit semakin sihat. Kulit akan terasa segar dan sejuk.
Rawatan alternatif untuk resdung.4) Essence Sebum Gel :

Teknologi-Phyto bio-kejuruteraan Diformulasi bersama wild pansy + witch hazer. 
Rumpai pangsi yang mampu membunuh sel-sel. 3M : Meredakan, Menyejukkan
Solution Terbaik untuk Formula gel yang sesuai untuk semua jenis kulit yang dapat mengurangkan bintik hitam, dan jerawat pada bahagian kulit yang terjejas tanpa kesan yang menyakitkan. Penyelenggaraan gel harian ini juga mengurangkan rembesan minyak, menutup liang roma, memberi perubahan jelas juga menghasilkan kulit yang licin serta memberikan hasil yang ketara di dalam 10 hari pemakaian.
Kelebihan utama produk :
Mengawal & menghilangkan bintik hitam dan putih secara semulajadi tanpa perlu memicit
Menyembuhkan kulit bermasalah kesan dari bahan kimia dan jerawat.


5) Sun Protection-SPF50 : 
Penggunaan SPF yang betul mampu melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB. Selain itu SPF juga adalah Agen Terbaik Pengahalang kepada Radikal Bebas dan  Tanpa kita sedar, sebenarnya kulit kita terdedah kepada radikal bebas dengan begitu’bebas’ sekali. Tahukan anda dari manakah sumber radikal bebas ni?
Contohnya : bahan kimia dalam pencuci dan krim muka,  besi dalam air paip, sinaran UV dari matahari, stress, asap kilang , ekzos kereta, rokok.
Dengan SPF50 Terbukti melindungi kulit 500 minit di bawah cahaya matahari. Mengandungi 3 gabungan khasiat, vitamin E, bunga matahari dan jojoba sebagai anti-oksida. Mengandungi khasiat nutrisi di dalam raspberry yang mempunyai Anthocyanins membuatkan usia lebih muda 4 tahun juga anti-kanser.
Kelebihan utama produk :
Medium anti-oksidan terbaik.
Membunuh sel penyakit eczema, psoriasis dan sel kanser.
Jaminan kulit kelihatan muda 4 tahun dari sebelum.

Perlu DIINGATKAN liang pori yang tidak dibersihkan ATAU tidak diselenggara  dengan baik mampu menyebabkang lapisan Dermis tersumbat .. Natijahnya…!!!!JANGAN SAMPAI AKHIRNYA JADI MACAM NI...!!!
Clarifying Renewal Mask
(Rebalancing Collagen Mask (2 sheets) RM30)
Calming Cleansing Milk (50ml) RM75
Firming Cleanser (50ml) RM70
Essence Sebum Gel (20ml) RM75
Sun Protection-50 (20ml) RM80