Monday, 25 March 2013

Lebam Bawah MataADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH KULIT KUSAM DAN WAJAH TIDAK BERMAYA...?? ATAUKAH ANDA MENGALAMI SAAT BANGUN TIDUR, MATA ANDA LEBAM DI  LINGKARAN BAWAH MATA
 (EYE BAG/ EYE DARK CIRCLE ) - ................Eeeeiii  x suka


Punca Utama :

LEBAM BAWAH MATAKEPANASAN CAHAYA MATAHARI

1. Salah satu dari puncanya adalah disebabkan Faktor Keturunan, Kurang Tidur atau Keletihan yang berlebihan juga akan membuatkan mata bekerja keras sampaikan pembuluh-pembuluh darah di sekitar mata serta menjadi lebih aktif dan bayang-bayang hitam dekat bawah kulit mata. Memang tak hairanlah, kulit Anda nanti akan hilang kolagen yang membuatkan kulit menjadi semakin menipis dan semakin tipis kulit seseorang, maka semakin nampak jelas bayang-bayang hitam di bawah mata. .
HARUS DIINGAT  MATA PUN PERLUKAN COLAGEN JUGA..!!! Apabila ini terjadi maka kulit akan hilang upaya untuk mengekalkan kelembapan dan sokongan manakala proses pembaharuan sel-sel menjadi semakin lambat.


2.Tapi bagi yang sering mementingkan penampilan diri, masalah lingkaran hitam ni sikit sebanyak merisaukan anda, beg mata, mata bengkak dan lingkaran hitam di bawah mata adalah mengganggu yang mana disebabkan  masalah kosmetik juga boleh membuatkan anda kelihatan lebih Tua daripada Usia . 
Kebanyakan kebanyakan proses penuaan berlaku lebih awal dari usia kita sebenar seperti berlakunya jeragat, noda-noda hitam, kulit kurang anjal dan garis-garis halus mudah terjadi semata-mata dengan gaya hidup masa kini.

3. Pendedahan kepada cahaya UV adalah faktor persekitaran yang paling penting yang boleh menyebabkan kanser kulit dan bibir. Kanser seperti melanoma adalah jenis kanser yang sangat merbahaya.
Selain daripada itu, cahaya UV ini akan menyebabkan "premature ageing" iaitu proses penuaan yang berlaku dengan lebih cepat daripada sepatutnya. Umur dan faktor-faktor lain boleh mempengaruhi.KELETIHANCARA RAWATAN UNTUK LINGKARAN GELAP BAWAH MATA (EYE BAG), KULIT KUSAM DAN TIDAK BERMAYA


1. Calming Cleansing Milk (50ml)
Sebuah pembersih muka semulajadi dengan gred tertinggi berasaskan akar manis dan ekstrak gingko biloba. Membantu membersihkan wajah dari debu dan kotoran tanpa memberi kesan terhadap kelembutan kulit. Boleh digunakan untuk membersih mekap. 
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit yang sensitif dan yang mengalami masalah eczema.

Kelebihan utama produk :

Meredakan dan menguatkan sistem pertahanan kulit.
Mengecutkan eczema,psoriasis dan masalah penyakit kurap.
Pencuci solekan yang lembut.


2. Firming Cleanser (50ml) 
Pembersih muka semulajadi dengan gred pudina tertinggi, Rosemary, bunga Camomile dan ekstrak kayu sugi. Membantu membersihkan kekotoran pada kulit dan membuatkan kulit terasa lebih segar dan cerah. Tanpa buih dan bebas dari bahan sodium laureth sulfate.

Kelebihan utama produk :

Mencuci dan menganjalkan kulit tanpa menarik kelembapan.
Kulit semakin sihat. Kulit akan terasa segar dan sejuk.
Juga Rawatan alternatif untuk resdung.


3. Sun Protection-50 (20ml) Yang terakhir haruslah menggunakan krim mata agar mata Anda sentiasa segar serta dapat menghindari dari terbentuknya eyebag, dark circle atau kedutan kulit di kawasan mata

Mengandungi 3 gabungan khasiat, vitamin E, bunga matahari dan jojoba sebagai anti-oksida. Mengandungi khasiat nutrisi di dalam raspberry yang mempunyai Anthocyanins membuatkan usia lebih Agen perlindungan UV yang berkesan melindungi kulit 500 minit di bawah cahaya matahari. muda 4 tahun juga anti-kanser.

Kelebihan utama produk :

Medium anti-oksidan terbaik.
Melindungi kulit anda daripada UVA & UVB selamat 500 minit.
Membunuh sel penyakit eczema, psoriasis dan sel kanser.
Jaminan kulit kelihatan 4 tahun lebih muda sebelum Usia.


Cara-Cara Penggunaan Produk Dengan Lebih Berkesan :-


1. Calming Cleansing Milk - Basuh muka kemudian lapkan bgi sedikit lembab kemudian picit 2 ke 3 kali pada tapak tangan, ambil air setitik dua dan gosok dikeseluruhan wajah Anda dan ratakan kemudian terus cuci dan lapkan wajah menggunakan kain yang lembut.

2. Firming Cleanser -Basuh muka dengan air biasa, lapkan dan biar wajah Anda dalam keadaan lembab. Sapukan firming cleanser di 5 titik point muka. Sapu rata dikeseluruhan wajah. Biarkan selama 2 ke 5 minit unutk resapan hingga ke bahagian dalaman. 
Setelah rasa berangin, ambil air setitik dua dan gosok secara membulat ke atas. Bilas. Boleh digunakan sehari 2 ke 3 kali. Masalah kulit akan dapat diatasi juga membuatkan wajah Anda lebih segar dan menghilangkan Stress.


3. Sunblock (SPF50) - krim siang dan malam yang mampu mencerahkan tanpa rasa berminyak. Sapu pada satu wajah. Lebihkan pada kawasan bermasalah iaitu jeragat, dark eye ring, eye beg, parut, eczema, sensitif, jerawat atau tempat celahan hitam yang sulit.
Boleh digunakan 2 ke 3 kali sehari. Pemakaian yang kerap akan lebih memberi kesan, yang mana ia juga menghilangkan parut hilang, membuatkan wajah lbh sekata, halus  dan glowing yang cepat.


Inilah 3 rangkaian set produk  & penyelesaian yang Terbaik untuk RAWATAN >>> 
LINGKARAN HITAM BAWAH MATA (EYE BAG/ EYE DARK CIRCLE ) -:

Set Rawatan Zarraz Paramedical Adalah sesuatu 

yang harus anda cuba tanpa ragu-ragu....DAPATKAN SEKARANG JUGA


No comments:

Post a Comment